MOJA MILÁ

MOJA MILÁ

Anotace: Aj SLOVENCINA neuveritelne krasna. Dakujem!

Prišla na mňa taká žiadza,
až sa mi pretrhla priadza.
Mesiac svetlom ma pohládza
a môj milý ma podvádza.

Budem striehnuť niekde v ôstí.
Môj milý sa na to zlostí.
Pošepnem mu z ôstia čosi.
Hľadí na mňa:,,A ty kto si?“

,,Veď to som ja, tvoja milá,
tvoja krásna ,sladká víla.
A on ,ževraj:,,To je sila!
Pribrala si 2-3 kilá!“

Radšej zleziem kýčeru.
Tam nech si ma zoberú.
Čerti, ba aj bosorky.
Sex mám rád aj do trojky.
Autor džemo, 22.12.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:oD
zase bájo "džemovina"
jak po pár lahvinkách vína...
čarodky a ježibaby
už postrádaj svoje vnady,
vždyť žijou pár staletí!!
to když ďábel přiletí,
to je potom řádění...
(slyšela jsem z vyprávění!!)

:oD

01.09.2007 19:19:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí