Boříme své světy...

Boříme své světy...

Anotace: °°°°

.............................

Oba boříme své světy,

aby jsme postavili svět Náš.

Když brodím se v jejich troskách

přepadá mě strach a pochybnosti

a jen ruka Tvá v té mé

mi dodává sil bourat dál.




.............................
Autor Manon.H, 06.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Nussichoco, Mbonita, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

psaná srdcem..s otevřenou duší
ST

06.05.2010 21:25:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí