bod mrazu

bod mrazu

Anotace: Anotace

náladu na bodu mrazu
sebevrah na kraji srázu
nynější pocity moje
z tohohle bez konce boje

vždyt stačí už jenom skočit
při pádu kolem se točit
čekat už jen na pouhý dopad
skončit jak ostatní odpad

uplně a zcela na dně
tam kde smrt kompletně vše hně
to je dno propasti černé
jedinné zůstajcí věrné
Autor ostuda lidstva, 06.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neblbni,byla by tě škoda,vždyť máš světu co říct. ST

21.06.2010 22:35:00 | Iv

Trošek depresivní..

18.05.2010 09:24:00 | zetor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí