Myšlenky

Myšlenky

Anotace: :)

Když hlavu plnou tíživých otázek mám,
vezmu tužku, a na papír vše dám.
Tužka lehce po papíře tančí,
jako víla v lese, která u studánky jančí.

Myšlenky na papíře hozené,
novou podobu mají,
Jsou jen tak stroze oděné,
jen ony samy svůj pravý význam znají.

Když jen tak tužka po papíře píše,
myšlenek v hlavě ubývá.
Vylézám já ze své skrýše,
jen spoře oděna, tím tajemstvím, co v mé hlavě zbývá.
Autor susuvlacek, 07.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí