lehkovážnost

lehkovážnost

Anotace: aneb já

odpoledne blízko do tří
můj nos dobrej den zas větří
celej den se jak vůl směju
jen prostě si jenom pluju

není problém není nad to
prostě luxus vcelku vzato
proč bych měl brát život vážně
když nekonám to tak mám žně

nikdy si nic vážně nebrat
prostě sedět pak se sebrat
bez prostestů i bez výmluv
tak uzž holka tak nemluv
Autor ostuda lidstva, 08.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí