Polo-rozpadlá

Polo-rozpadlá

Anotace: když jsem vyrazila fotit...

V polorozpadlé továrně
plné
gráfků a tagů
stoupáme
do nižších výšin
neznáme
žádná tabu.

THC v krvi a na zdech
otisk
ruky života
hledáme
roztříštěné sklo
voláme
sny pilota.

Pro dobrodružství za touhu
házíš
plechovky sprejů
vzhůru níž
však pod traverzou
neslyšíš
ssssss...ááá.úúú...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 09.05.2010
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Alexej, Holis, Květka Š., Patrik Mališ, malá slečna, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí