Control defect

Control defect

Anotace: 2009

Sbírka: Návrat

Na šachovnici

proti proudu

láska versus nenávist

Bůh přes hory přenáší.


Historii alkoholu

dobře si pamatovat

nebýt v řadě přes konečnou stanici.

Bod v ničem

a nicota zvítězila

na nekonečno.


Konec versus začátek,

když něco konči

to jen důkaz

co zrovna letí

na bezvládnost ducha

na mírovou cestu opilostí.
Autor Jan Václav Znojemský, 09.05.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co přenáší Bůh přes hory? Já myslel, že láska.

09.05.2010 14:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí