Smrt

Smrt

Anotace: Volny proud myšlenek po čtení Corsa

Šťastné narozeniny smrti
Corsova života
Jak výstižné a donebevolající
protože Smrt je život
a jistější než Život
Smrt nepřichází posmrtně
Smrt přišla když jsem se narodil
akorát jsem to nevěděl
Smrtí vpřed již od počátku
Smrt je se mnou když žiju
ale nikdy neodchází
Nemusím žít
můžu klidně nežít
když žiju
a stejně tu bude Smrt
Smrt se tě neptá ona každý den vstává
s tebou časně zrána
A ve snech, při umírání, to je kolikrát jiná smrt
to je smrt z pohledu života
- ale on neví že sám je synem smrti kterého češe Otec
Smrt to ví
Smrt je všude
Koukání z okna na paty domu je v rukou smrti
V parku jsou stromy s rukama smrti
Houpání na židli je v rukou smrti
Smrt je radiační topení které
čeká na lidské zakopnutí
Smrt je postel určená ke spánku
ale má ostré rohy
Smrt je v dešti i na mokré podlaze
v koupelně
Smrt je nábojnice vidliček
Smrt je ve výtahu i na ulici
Smrt je všude a všude jsou i vrahové
kteří ji živí
Smrt je okolo nás i v mé hlavě
napuštěné smrtí
Díky smrti žijeme a se smrtí
v očích umíráme
Díky smrti vím že žiju

Kolikrát jsem se říznul a sledoval
ten bezzubý úškleb jako by
se na mě smála smrt
Ale navždy zůstanu s jizvami a
registrační známkou smrti
i kdybych si nanatloukl nerozbil hubu
nespálil se nezmrzačil...

Láska je taky smrt
Pojďme trošku umřít!
ať víme jak chutná život...

Smrt má mnoho podob
A jednu podobu kterou neznám
Musel bych totiž chcípnout abych to věděl
Možná po smrti zase ráno vstanu

Každým krokem jsem blíže ke smrti
Je třeba přožít tento krok
Tady mě Smrt objímá a ja objímám jí
Smějeme se a hrajeme si

Děkuju jí za bohatý oběd
Autor tukiy, 09.05.2010
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: petromila, carodejka, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí