Místo hymny

Místo hymny

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Po chodbách se procházel,


doktor Faust


a přemýšlel


o utrpení mladého Wertera


ale naopak to nebylo možné


až možná irelevantni.





Ale všechno má nějaký děj


všechno s něčím souvisí


a v neposlední řadě


nečím nasleduje.





A bylo jasno!


Místo hymny,


vyskládali cesty prazdnými slovy


a zátkami od trpkých vín.


Ta sladká umyslně vylili


na vlajky


a ždimali je vlajkonošům do krků.





Místo hymny,


pak zněly,


kostelní zvony.
Autor Jan Václav Znojemský, 10.05.2010
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná

10.05.2010 09:33:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí