Čeká v pokoji

Čeká v pokoji

Anotace: ...

Tvá vůně
obejmula jemnost
mých ňader
a vtiskla
život
mému nitru

Tvá vůně
vzbudila mě
chladem
když otevřela
duši
novému jitru

-to každé další bez Tebe-

Tvá vůně čeká
v pokoji
tak si ji vezmi
a vhoď ji
do mě
znovu

ono to tolik nestojí
Autor Sukuba, 10.05.2010
Přečteno 219x
Tipy 11
Poslední tipující: přezdívka, 4LJFilip, Zorenka Ježková, aniger, Psavec, labuť, CULIKATÁ, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí