Neživé

Neživé

Anotace: :X ......

Bílé oblaky tiše plující po nebi,
vzhlíží vysoko a shlíží k zemi.
Na louky, pole i lesy co schnou,
však nikoho ze spánku nevyrvou.

Ze spánku neprocitne nikdo již,
zda věříš v opak, špatně dlíš.
Vše zůstane tak jak je - mrtvé a neživé,
jako v srdci mém, co nežije..
Autor Iwushak..., 10.05.2010
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ, Neldor, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až pestrá louka rozkvete ti ve snění
a pestré květy vůněmi tě omámí
miluj a žij v ladném souznění
/hledej/
však vím...nejhorší je čekání

22.05.2010 12:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí