Kam se poděly šaty s mašlí?

Kam se poděly šaty s mašlí?

Anotace: dny beze dna

Kam se poděla ta vysmátá holka
ta holka v šatech s mašlí vzadu
kde je to děvče, co zeleně kouká
s proplou šíjí a s úzkou bradou

Slunce protlo koruny kaštanů
a stíny kašen kolem promenád
nazlátlé moky v závětří platanů
čtyři paty se linou jak vodopád

Kousek radosti mezi koutky úst
pohled kočky pod bílým čelem
kam se vše podělo? Zbývá půst
pryč jsou šaty s krokem šelem.
Autor Mladý pán P., 11.05.2010
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, carodejka, zelená víla, hašlerka, enigman, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mávám a tleskám.

18.05.2010 21:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí