Mysterium

Mysterium

Anotace: 2008 - první pokus o změnu

Sbírka: Návrat

Vánek tichý z komíná zhlíží,

plavovlasá divka usedá na svůj otoman

lest z knihy je samostatná čast.

Bouře a Uragán nad pouštním obzorem.

I láska má svoje zbraně.



Sir Odeon dopis vzal.

Katovi my vyhýbejme se.

Trojský kůň jest zrada z historie.

V žilách každému krev proudí.

Marně za hlavu se chytám.



Obraťme list,

každý člověk má právo snít,

obraťme list.

Další!
Autor Jan Václav Znojemský, 11.05.2010
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí