Předvolební

Předvolební

'
V ústech slinu
s chutí blínu,
kladu vám za vinu,
že snítka jasmínu
uvadla této noci
po zneužití politické moci
a díky vaší nenávistné zlobě.

Jak se cítíš, lide Česka,
v předvolební době?

Nos mezi očima
chtějí nám prodat,
pak se zas svorně
ke korytům prorvat
a skutek utek,
nejspíš na Seychely,
takovej bordel
jsme tu už dlouho neviděli!

Jeden o vodě nám káže
a chlastá přitom víno,
jinej byl vždy pro mír,
NATO vším je vinno,
další klobásu a pivo
zdarma nabízí,
jen nás všichni volte,
národ vybízí.

My všechno víme,
starost o vás máme,
z velkého nic pro lid
ráj na zemi uděláme.

Dálnici vám postavíme,
celou ze zlata,
naše partaj z toho bude
taky bohatá.

My na to už máme grif,
my si půjčíme,
však to vaše děti splatí,
my jim věříme.

Všechno všem dnes slíbíme,
pro každého máme pochopení,
jen my jsme ta správná blahobytu prasátka!
Po volbách pak už sliby plnit nutné není,
proč vlastně, když voliči jsou, zdá se,
jenom hloupá telátka.

Odmítám už podporovat
politiky prodejné,
budu volit nové koště,
Věci Veřejné.
.
Autor poustevník Jirka, 11.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 30
Poslední tipující: mírně kousavý králík, Bíša, Elisha, Holis, modrá..., j.c., Zorenka Ježková, Dota Slunská, Divoženka1, jita.1965, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

staré koště, ometené
nesmete už žádný prach
nové koště, sotva křtěné...
měl bych trochu strach
košťata že ta stará
s fíglů paletou
koště nové koncem jara
ze scény vymetou
:-(
Jiří senior

16.05.2010 11:16:00 | j.c.

Souhlasím s labuťkou, ale doufám, že VV svoji šanci zúročí a nedají se semlít!

11.05.2010 20:35:00 | jita.1965

A nebudeš sám, já taky!.. I když si nedělám iluze, protože politika, moc a prachy semelou asi každého a ten, kdo to ustojí raději zhnusen odchází... ale je potřeba nových tváří!!!

11.05.2010 15:03:00 | labuť

Moc hezké Jirko, konečně víme za těch několik let sametové revoluce kdo si v naší zemi nahrabal majetky a z čích kapes, krásně vyjádřeno!)))

11.05.2010 12:40:00 | carodejka

st

11.05.2010 12:38:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí