Smutné sobotní ráno

Smutné sobotní ráno

Anotace: při poznání další stránky této společnosti.

Je smutné být na začátku života
jen doufat v to
že tolik hnusných věcí
co lidé udělají
se mi vyhne
zázračným proutkem

jedno odpoledne
miluji se
s dívkou mého srdce
tou nádhernou Tarou
čarodějkou mého života
můj splnění sen

najednou okraden
mezi lampami
úder do hlavy
cizí stíny kolem mě tančí
ztracený
v malém prostoru
velkého světa
měl jsem strach
o svůj život

je to jen temnota
budoucnosti
a strachu z noci…

bolest hlavy
nedělního rána…

lidé mě přecházeli
byli slepí
neviděli můj krvavý obličej

je to jen temnota
budoucnosti
a strachu z noci…
Autor Vlk v rouše, 11.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 38
Poslední tipující: Patrik Mališ, Sýkorka07, Dota Slunská, Laivindia, Markéta G., Kristine Clary-Aldringen, hašlerka, hermiona_black, zelená víla, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...působivé...nápadité...ze života!Takže jasné super ST!

13.05.2010 00:12:00 | Patrik Mališ

v každé tmě nakonec vysvitne světlo...

12.05.2010 20:18:00 | Denael

st!

11.05.2010 19:32:00 | hašlerka

to je mi líto...st

11.05.2010 17:01:00 | Sima

Je to to, co nás dnes učí a chtějí... hleďte si svýho...

11.05.2010 15:07:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí