Propadám se...

Propadám se...

.
.


propadám se do propasti za zástěnou štěstí
tiché kroky na předměstí z mysli se mi ztrácí
mrtvé stíny v tancích mlčí
v očích vlčích smutná píseň
a v květoucích zahradách skrytá každodenní tíseň
z beznaděje ve svobodu stojím vedle hromosvodu
každým dnem co zmizel sen
skutky duši zabíjí
den s nocí už se nemíjí
a vše se špatně vyvíjí

po poledni před středou
zatažené rolety
v mysli těžké nálety
a v očích temný hrad zakletý

ponurý kout vprostřed divokých vod
míjící odrážející masky na dně sklenic
v nočním baru

kde

ze strachu touha se ozývá
a odhodlání v změnu
jít dál
- další dveře mi nenávratně

z
a
V
Í
R
Á....

poslední láhev
a na jejím dně

tiše se ocitám
ve svém snu

utápím žal
touhu a nenávist

nechtějte nikdo
v mých očích už číst......

....
Autor padající do neznáma, 11.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 20
Poslední tipující: Danger, ilona, Strixa, Vlk v rouše, Zorenka Ježková, strašidýlko-střapatý, E.deN, labuť, Psavec, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju at Tvůj nápoj naplní se mokem ,který osvěží a vypluješ ze dna.Pak zachutná ti jeho chut,která nikdy nevyprchá.

24.12.2010 10:03:00 | Danger

však se vynoříš...

11.05.2010 17:27:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí