beznaděj..:-(

beznaděj..:-(

Anotace: ..

je krasné tě cítit,
je krásné tě žít,
je krásné tě líbat,
je krásné te chtít
je to tak andělsky krásný a při tom nesmím s tebou létat - nesmím s tebou žít
co smím je snít ..
Autor Lindule, 11.05.2010
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí