Úděl básníkův

Úděl básníkův

Anotace: O nás, kteří jsme stiženi chorobou nutící nás znovu a znovu svými slovy zapisovat zapsané. A o tom, jak jsme či spíše nejsme přijímáni těmi, kterým tahle dávná touha v žilách nekoluje.

Řekli: Piš bláboly.
A nestarej se o úroveň.
Tebe to přece nebolí!
A na odměnu nezapomeň!
Dneska se lidem nedá nic
za hloubku myšlenek.
Stačí být nestydou, nic víc.
A smát se navenek.
Nechat se pro potlesky
vysvléknout donaha.
Napsat jim Třesky plesky,
vyslechnou "hahaha"
a necpat žádným lidem
témata k přemýšlení.
Je třeba brát to s klidem.
Vždyť tam, kde mozek není
netřeba velkých vět.
Stačí se trochu plazit,
trochu se podbízet...
Společnost nelze kazit
přemírou idejí.
Dej jednoduchost-
a hned ti z ruky žer...jí.
Hoď hloupým psům kost-
a hned tě milují.
Jsi jak bez praku David,
když něco chceš jim dát.
Národ se chce jen bavit.
Národ se chce jen smát.
Autor Descardea, 12.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bíša, zelená víla, enigman, Psavec, JohnyS, CULIKATÁ, Linzerka, malá slečna, Boudicca, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu si muset více všímat některých nadějných, líbí se mi! ST!

06.10.2010 23:02:00 | Zasr. romantik

!!!

30.06.2010 18:38:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí