Příteli můj

Příteli můj

Anotace: Krátká báseň o přátelích

Podej mi ruku v nouzi příteli můj
utři mi slzy a vždy při mě stůj

Podpoř mě a semnou se směj
podrž mě když na mě bude celej svět zlej

Vždyť naše přátelství je to nej
ty a já.. pár nerozlučnej

zažily jsme mnoho.. né li víc
a jen díky tobě, dýchám z plných plic
Jen díky tobě si můžu říct
Nebýt tebe.. nejsem nic

Proto jsem rád za naše přátelství
za naše střípky štěstí v neštěstí
za náš smích,radost,touhu a pláč
a že když ti bude nejhůř, víš že mě tu máš.

Podržíme se navzájem a půjdem životem dál
i tou nejtěžší cestou i přes nicotnou pláň
půjdem ruku v ruce zase o kousek dál
půjdem osudu vstříc a necouvnem víc

tak přísahám.
Autor Myšááák, 12.05.2010
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí