Rozloučení s 666

Rozloučení s 666

Anotace: Pro ty co nemají tušení jedná se o online hru divoké kmeny a kmen 666 Ďáblové v čele s vůdcem Hoffipem, lamačem dívčích srdcí Kendrixem, pravou matahary Clarisou,skvělou diplomatkou Mergulou ... Lotus,Špekoun,Ascalante,Bimbo,Sirius a další Všem děkuju

Dnes odkládám svůj štít a zbroj.
Dnes umírám jinak než při bitvách.
Dnes naposledy kamarádi.
Dnes naposled chci s Vámi stát.

Už nedozvím se co se stalo.
Už nedozvím se kdo zvítězil.
Už nedozvím se zda Vás zůstalo jen málo.
Už nedozvím se kdo a jak se s vojskem bil.

Nezapomenu kamarádi
Nezapomenu na ten čas
Nezapomenu když stál jsem po vašem boku
Nezapomenu že byl jsem jedním z Vás

Vzpomínky ty zůstanou mi v duši
Vzpomínky jen těma se dá žít
Vzpomínky že ďáblům já upsal svoji duši
Vzpomínky na přátele s kterýma jsem roky žil
Autor Eru Alonnar, 12.05.2010
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí