Rande (rapový text)

Rande (rapový text)

Anotace: Moje první básnická tvorba upravená do děje k muzikálu.

Tím tě žádám o tanec,

odlož si ranec.



Uvolni se trošičku,

uživej si chviličku.

Našeho tance,

je to velka šance.



Vzájemně se dotýkat,

vášnivě polykat.

Krásný věty říkat,

na sebe si zvykat.



Tančiš jako princezna,

hýbeš se jak víla.

Krásná, ladná, líbezná,

ke mně - seš milá.



Každou chvíli s Tebou,

užívám si celou.

Všici se perou,

jen já mám to štěstí.

Tančit s Tebou

bez použití pěstí.



Bez použití pěstí, se ctí,

že sis mě vybrala,

na nic se neptala,

krásně mě objala.



Scházíme se tajně?

Musí to tak být

S tebou je mi krásně,

partu chci furt mít.



Všem se totiž líbíš,

každej bude závidět.

Možná o tom sníš,

kluky vůbec nevidět.



Vím že to chápeš,

jsi totiž skvělá.

Stejnou cestu šlapeš,

se mnou jsi celá.



Miluju tě moc,

chci ti to říct.





Přeji dobrou noc,

nech si zdát sen.

Nechť má tu moc

dá nám další den.
Autor qwert, 12.05.2010
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí