Nápad (rapový text)

Nápad (rapový text)

Anotace: Text do děje muzikálu.

Svět se mi hroutí,

nevím jak žít.

Jsem jako v bouři,

kdy bude líp?



Taková šance

rychle mi utekla.

Maru teď proklínám,

ať jde do pekla.



Proč se to stalo?

Sázel jsem dobře.

Publikum tleskalo,

došel jsem k prohře.



Mara ten hajzl,

asi je podplatil.

Kéž by to zblajzl,

na tohle doplatil.



Něco mu provedu,

konkurz nevýjde.

Pěkně ho převezu,

na to nepříjde.



S Marou se peru,

on pořád vyhrává.

Prohru svou beru,

můj čas nastává.



Dostal jsem nápad,

jak mu to oplatit.

Že dopingu propad

stačí provalit.



Na bok se převalim,

vyhodím odpad.

Mara ten dopad,

dopingu propad.
Autor qwert, 12.05.2010
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí