? M i l o v á n a ?

? M i l o v á n a ?

Anotace: Ať jste milováni a milujete ... čistou láskou ... ze srdíčka přeji ...

? M i l o v á n a ?


Milována „tu“ jsem?
Ne mně milým způsobem.
Zasloužím pláč jen?
„Tu“ nemiluji, vinna jsem?


Lásku mám v sobě,
ale jinde ona je,
tady jak v hrobě,
temná moc panuje.

Výčitky vrývá do těla,
krvavé šrámy do duše,
vystrašena a nesmělá,
spasení stále netuše.

Ale pohřební zvony nezvoní,
prostupuje temnotou světlo,
k naději častěji již přivoní,
mrazivým životem prolévá teplo.

Víra nebyla pohřbena,
sílu jistě už brzy najde,
bude téměř cele vyléčena,
znovuzrozena do života vejde.






13. 5. 2010
Autor toužím.jít.dál, 13.05.2010
Přečteno 326x
Tipy 14
Poslední tipující: Házté, Paulín, enigman, labuť, Niky88, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, takova, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi milována-
námi přece
tak plav, plav
jak ryba v řece
tím životem dál,
a věř a neklaď sobě vinu
že smutno máš pak na duši.
A směj se,
jen to ti přece přísluší.
Tak věř, všechno zlé se jednou ztratí.
A krása v srdci zůstane.
Navždy.

14.05.2010 22:28:00 | Paulín

jejky to je jak renezance já chi pořádného samce

13.05.2010 19:02:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí