Dada úprava Šalby

Dada úprava Šalby

Anotace: šalba

Co svítí do duše mi
chodí ulicemi
vyhýbám se očním kontaktům
slunce svítí do palice
jdu po stinné straně ulice
tu mou zastiňuje dům
potenciální partnerky
oči jak baterky.
Autor Adam Černý, 14.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí