Vidět duchy

Vidět duchy

Anotace: Vlastně ani nevím co o tom říct.

Sbírka: Vyznání

Jak píseň ptáků utichá,
osud kartami zamíchá,
vidím tváře neznámých,
hlavu si svírají ve dlaních...

Cítím z nich ten velký strach,
nejsem silná, čekám krach,
vidím zbraně, vidím válku,
pomalu upíjím vodu z šálku.

Cítím to známé bušení,
to ďábel přichází s dušemi.
Čekám to známé bušení,
to východiska luštění.

Přichází už pekelník,
půjdu zdrhnout na seník,
možná mě tam podpálí,
Bůh se bude koukat z povzdálí...

A je to vlastně jedno, fuk,
je to vzduch, je to starý buk.
Autor Štětice, 14.05.2010
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: oběžnice, ilona, E., 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě napadlo ke konci tohle:Přichází už pekelník dostal mňamku na knedlík:-))Dnes jsem nějaká vítečně rozesmátá!Posílám sluníčko a moc moc mávám:)))Ilona

31.05.2010 04:14:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí