Kroky v tichu

Kroky v tichu

Anotace: (když je den spíš noc..)

Znám dny, kdy s pelyňkem, své pravdy polykáš
To není pád, ani se nemusíš jiným zpovídat
Vítej na první hodině, v dospěláckém životě
Je mnoho mlčení v touze , zbydou jen pohledy

Máš svúj svět a v něm krajinu, bez slz a bez stínú
Drž ji! Jak jen to chlap dokáže a kdybys musel, postav se pro ni
Nemáme mnohdy víc, než svou v sebe Naději
Kolik bylo aplausú a kolik znělo serenád

Stejně však z pódia odcházíš do šera
Tam dole za forbínou, v tichu po schodech, dole pod propadlištěm
Zde nejsi klaun, ani rytíř... jsi v šeru a prach máš v pavučinách
Ale i tak, múžeš opět po schodech, jít znovu naHoru...
Autor Valemart, 15.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ, Divoženka1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí