***když andělé pláčou***

***když andělé pláčou***

Anotace: ************

*
Když duše bolí,to andělé sténají,
Ztratili můzu a v lásce ji hledají.
Když duše bolí,to andělům
Slzy po tváři stékají a lásku nebeskou
Na zemi u lidí hledají.
*
Když srdce ti žalem puká a bolí to tak,
Že prožíváš ty nejhorší muka,
To andělé žalem sténají,že lásku
U lidí už marně hledají,ta ztratila se
A lidé si o ní jen ve snech šeptají.
*
Když andělé pláčou,nám lidem
Je z toho těžko na duši.
Zda vrátí se láska k nám ani sám
Bůh netuší.
*
Kam ztratila se láska,pokora a úcta,
Svět pohltil chtíč a srdce nechal pustá.
Když andělé pláčou,mne duše bolí,
Kde najít lásku at se jim rány zhojí..
*
Já nepřestávám věřit a v srdci ji chovám,
Pro tebe lásko má já navždy ji schovám,
Já s anděli plakat budu dál,bez lásky
Já nechci být, zač by ten život stál…
Autor kokyno, 17.05.2010
Přečteno 335x
Tipy 19
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, Zorenka Ježková, hašlerka, Bíša, Psavec, Květka Š., labuť, Žqáry, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc moc hezká!Nadpis mi připomněl Jakuba Smolíčka a jeho přejatou claptonovku:Tears from heaven:))Ikdyž,originál je originál!

19.05.2010 16:36:00 | Zorenka Ježková

když pláčou andělé..je z toho smutno..raději ať hrají na šalmaje..krásně napsáno ST!

17.05.2010 13:59:00 | xoxoxo

Moc hezká.

17.05.2010 13:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí