Regulátor

Regulátor

Anotace: Některé regulátory jsou na ..... .

Už dobře vím
každá z cest má někde cíl
a nic neroste až do nebe.

Občas jsem
jako i mnoho dalších
naprosto blbě odbočil.

Ručičky vnitřních tlakoměrů
hluboko zaklesnuty v rudém poli
strachem se málem podělaly.

Železné koule na táhlech
v rytmu otáček
odstředivě se vzdalovaly.

Pochopitelně od sebe.

Regulace
kdysi dávno vymyšlená panem Wattem
přes složitou soustavu táhel,
ale způsobem naprosto triviálním
uzavřela přívodní ventil sebevědomí.

Sto miliard neuronů
řídícího orgánu nervové soustavy
na to zíralo s otevřenou pusou tak,
jak zíralo už mnohokrát předtím
a jak jistě bude zírat i mnohokrát potom.
Autor Šerpík 1, 17.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 14
Poslední tipující: Liv, hypertenze, Zorenka Ježková, labuť, Psavec, Bíša, CULIKATÁ, Agniezka, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baf!Culík Ti přišel přidělit St!Pěkné:-))

17.05.2010 21:09:00 | CULIKATÁ

..hmm..
..nevím jak je to možné..
..ale u mne..
..je to poslední dobou nějak..setrvalý stav..to zírání..
..nepohybuje se prostorem nějaký virus :-))

17.05.2010 19:51:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí