CO ZMĚNÍ SE V STÍNY

CO ZMĚNÍ SE V STÍNY

Anotace: co změní se v stíny....

To svědomí
uklízí křídla ptákům
bezvědomí
potemnělým mrakům
unavené dítě
dotkne se pavučiny
jen jejich sítě
mění se v stíny

Kde je to umění
rozpoznat tajemství
které se nemění
jen do cesty staví
ta slova nové naděje
když hrají stínohry
když spaluje
ruší prohry

Mít tak jedno přání
dotkni se,a hlídej
kdo světlo chrání
tak ven se dívej
kde září slunce
krásné krajiny
kde jsou konce
Co mění se v STÍNY.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 25
Poslední tipující: j.c., PIPSQUEAK, Bíša, Agniezka, Mbonita, labuť, modrá..., Zorenka Ježková, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle bylo moc dobře napsaný!Supr!

18.05.2010 16:00:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí