Vánoce a Nový rok

Vánoce a Nový rok

Anotace: pro vas

Už je nadohled, ten svátek vánoční,
zachvíli zazní ta píseň půlnoční.
Se svými blízkými se dnes potěš,
zítra totiž nebude to totéž.

Když třicátý ujde den,
pudem hnedka všichni ven.
Světýlka září,zvuky v dálce zní,
až do doby polední.
Autor ronaldo99, 23.12.2005
Přečteno 1062x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí