nejlepší přítel

nejlepší přítel

Anotace: nemám bohužel pravého přítele a tak se snažím aspoň si ho představit

Nejlepší přítel semnou táh,
proti bandě zoufalců.
Já jsem jen tak popotáh,
a dal jim jen pár kopanců.

Pak se na mě vrhli,
však s kámou sme je svrhli.
Oni byli vzteklý,
ale pak se rozutekly

Pak odešli jsme spolu,
na tu krásnou naší horu.
Povídám mu díky,
a on na to ale fíky.

Pomohl jsem já ,zítra zase ty,
spolehni se , budu já jako ty.
Sylný ,nebojácný ale přitom křehký,
v tý svý duši hezký
Autor ronaldo99, 23.12.2005
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí