cinovatka

cinovatka

Anotace: .

.



Vykastrovaný běžkař
táhne se naším příběhem
jak červená nit.

Posouván vlastním dechem
po šachovnici vztahů,
fluoreskujícím hvozdem přání,
zde na planetě "V KOKOSOVÉM OŘECHU"
v samého světa kořání.

V tichu pichu
mlčelivých lasic
omeškán za svým včerejším časem.
Retardován neboli -
- v tom žlutých řas vteřin soukolí.





.
Autor CORONATION, 19.05.2010
Přečteno 297x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zefi, 4LJFilip, Zorenka Ježková, Bíša, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Kett, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ha,ha - dobré,tož dobré a já se cítím těď rozhodně moc fajn!

21.05.2010 23:48:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí