Pirátská - dopsaná

Pirátská - dopsaná

Anotace: ...asi možná spíše text k písni...

"Přidej se k nám,
ostrov pokladů znám!",
hlásá kapitán v přístavu.
Ale pokud tě chytí,
zákon do svých sítí,
jistojistě příjdeš o hlavu!
Pro piráta slast,
přecpaná loď a chlast.

Ref:
Plout pod vlajkou vztyčenou,
pod vlajkou, z který jde strach,
lebka s hnátou skříženou,
v podpalubí střelnej prach.

Příď s pannou krásných tvarů,
má však hlavu kostlivce,
být hostem mořských barů,
co vítá tyhle žíznivce.
Tento koráb zdáním vratký,
přístav potom vždycky hoří,
tu loď peklo plivlo zpátky,
posádka dala duše moři.

Ref.:

Na můstku stojí kapitán,
v admirálskym klobouku,
s temnou duší moří pán,
udržuje "morálku".
Pásku přes oko, v moci kormidlo,
a v ruce lahev rumu má,
aby mělo směr to pekelný plavidlo,
jak najít loď obchodní, dobře znááá...
Autor Tomíno..., 19.05.2010
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: gabajzz, mauvais-ange, Zorenka Ježková, Kajaro, Bíša, carodejka, Jedůfka, Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná písničkaaa.La,la,la,la,la...

21.05.2010 01:19:00 | carodejka

Je dobrá, taková prímová... Krásný obraty, bude se lidem dobře pamatovat...

20.05.2010 21:27:00 | Jedůfka

Johohóóóó, podařená písnička
jdu do toho!

20.05.2010 12:50:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí