Politikovo smýšlení?

Politikovo smýšlení?

Anotace: Řekl bych že takových bude dost, i když se jistě najdou výjimky jež musí potvrzovati ono pravidlo. Bez urážky...

Neptat se a brát,
vzít si vše co jde.
Nikomu nic nedat,
kdo z vás mi ujde?

To já mám tu moc,
spolu s vyvolenými.
Nepřeju vám dobrou noc,
budete pak znavenými.

Já vytvářím zákony,
také je i schvaluji.
Občani, jste mé záhony
do nichž vše vysazuji.

Koukejte jak krásně kvete,
koukejte jakou sklizeň mám.
Tak co pořád jenom řvete?
Já pro sebe vše jen mám.

A co z toho máte vy?
No přece máte nás!
Řvete: "Revoluci z potřeby!"
Jenomže my poté budeme tu zas.
Autor RešHeNúnHe, 20.05.2010
Přečteno 227x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Zorenka Ježková, Iv
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto dílko zaslouží St!

20.05.2010 06:29:00 | CULIKATÁ

s tím se ztotožn´uji,velmi výstižné

20.05.2010 00:24:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí