Devatenáctistý devadesátý třetí Grave!

Devatenáctistý devadesátý třetí Grave!

Anotace: ...návrat ke kořenům.

Ta hudba mě zlomí slovy, kterým není rozumět...
Zní jako nálet stříbrných Fénixů plných nenávisti...
Není to symfonie, již znal bys nazpaměť...
...vyřve vztek z těla a těší se až to zjistíš...

...že smrt má svůj půvab a šarm...
...že nedoceníš krásu tlení...
...uvědomíš si, že nechceš zemřít sám...
...že chceš být i po tom co má být, jako že nic není...

Ty kotle víří v tempu děsivém...
...a struny o překot se chvějí...
...mručení temné z hrdel se dere...
...prý svět mám zanechat ve smutku mrazivém.
...prý jen démoni v hlavě se mi smějí...
...a Hospodin mojí duši žere!

Poznat prý chce ten půvab brutality...
Zemřít a ještě se smát...
Jak opuštěný syn s mečem od Saigoty.
Děsivé haiku, jež dá sílu se nebát...

Ty kytary zní jako nálet.
A já stojím a vím, že není úniku.
Jsem mrtvý?
Určitě budu až poslední tóny dopadnou...
Autor Cybermud, 20.05.2010
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Boudicca, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

20.05.2010 19:33:00 | hašlerka

žiješ..cítíš..víš
tak to je

20.05.2010 07:45:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí