Schránka ...

Schránka ...

Anotace: má popletená, nepolapitelná stránka (a tak trochu i výsledek kraniosakr.terap.)

Sbírka: Vědomí v bezvědomí

Ve dnech bezvětří, klidu vrací se k tobě
ta vlna ostrá jako břitva, rychlá a mrazivá
jsi nucena balancovat, podřízená složité době
probuzená s novou rýhou na čele, nejistá

domněnka tvoří čarotvorné obrazy všeho
plody bolavé zmateně maluje
skenuje srdce tvé, chci kopii z něho
praskliny dennodenních skořápek odhaluje

myšlenky rychlostí světla krájí realitu
víčka krátkým střihem okamžiky oddělí
nahota duše nutí sáhnout pro ulitu
než smutku osmělit se dovolí

zkroušeně i objevně každý pohyb vnímá
jak průzračný pramen co očistí a osvobodí
zahalená starost uvnitř schránky dřímá
však před procitnutím absolutní volnost volí
Autor Reason, 20.05.2010
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí