O smrti ve všech pádech

O smrti ve všech pádech

Anotace: tak nějak, jak se dá dostat smrt i do češtiny=)

Sbírka: básničky

Smrt je v nás,
bez smrti jde všechno snáz,
ke smrti oči skláníme,
smrti se všichni klaníme.
Smrt!!Má vílo,
o smrti mluviti nemilo,
se smrtí přichází naděje,
toť je vše,
nic se něděje.
Autor H.e.ll., 20.05.2010
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Mareritt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí