Posel bohů

Posel bohů

Anotace: Pro kamaráda který bude tátou. Vše nejlepší Davide.

Je to kouzlo né-li dar
je to touha veliká,
jako ranní rosa letní doby
jako když slza slzu poliká.

Najde svět a začne plakat
pláče rýmem první doby,
pláč má ladný s tónem boha
jen nás spatří pláče znova.

Hleďme na něj na ten zázrak
jasně křičme svoje slova
slova která uslyší,
všichni co mají víru chovat
malého boha v náručí.

Umí kouzlit v nitru lidí
umí dávat krásné dny,
krásu svou a smysl bytí
upřesní Vám co jsou sny.

Malý skřítek hladí zhora
chrlý slova veliká,
né však ústy zas a znova
je jako kouzlo co se láskou zaliká.
Autor tucnak, 08.11.2004
Přečteno 659x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí