Marné snahy

Marné snahy

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Každá Bastila

padla

jenom jednou

za svůj život.



Národní melancholie

a můžeš být kdekoliv.

Čechy

nebo Francie.



Povedeš válku

s větrnými mlýny

a musel bys začit

úplně od začátku

aby jsi naplnil

své marné snahy.
Autor Jan Václav Znojemský, 21.05.2010
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí