Oblaka dýmu

Oblaka dýmu

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Už tolik let,

se vracím do minulosti,

a každy den,

koukám z toho okna,

na hlavní silnice,

odnikud,

nikam,

a ještě na konečnou.



Pořád stejné barvy aut.

Pořád stejný jizdní řád.

Slečny,

do školních lavic,

nespěchají.

Nad nimi se vznáši,

zneuznalý oblak dýmu.



Už tolik let,

(oficiálně 6,

ale kdoví),

tu sedím,

bez ladu a skladu,

a čumím ven.

Žaluzie porcují těla,

na osminky,

věčnosti života.
Autor Jan Václav Znojemský, 21.05.2010
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí