Tanečnice

Tanečnice

Anotace: ...

Tančím v hlubinách němých slov
a šeptání, šeptání slov podle rytmu metronomu pálí
a já padám
zkroucená bolestí
jak otazník při tichém Proč
Autor terry0, 21.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí