Panenky

Panenky

Anotace: Metafora lidských vztahů zobrazená na paradoxní situaci

Ruce si utrhly na sebe hledíc

Jedna dívčí a druhá chlapecká
Jedna smírčí a druhá sobecká

Jedna dnem a druhá nocí
Jedna snem a druhá přeci

Musí hájit svoje práva
Udělá šup a letí hlava

Bezhlavá panenka hledí naň
Podobně jako bezhlavá saň

Bezruký panáček vztáhne ruku
Chtíc udeřit do tváře bezhlavou panenku

Toto gesto se míjí účinkem
Autor Kimbbu Johannis, 22.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: sinoraLee, RešHeNúnHe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí