PRAVDA JE JEN JEDNA

PRAVDA JE JEN JEDNA

Anotace: /pravda je jen jedna...../

Když mlátí se děti
jiné pleti
žaloby letí
těm co napočítají do pěti
A pak se pletou
i s obyčejnou větou
vědí na co je pěst
všední bolest
je jim cizí
proč jen to mizí
a v dálce jen
je zlobou odkojen.....

Je to snad normální
když z lahve zápalný
rodí se cizí smutky
kde je svědomí
možná v bezvědomí
spálené na dně našich mozku

Tak berte to jako pozvání
když zazní slova prázdný
jako poslední prostitutky
halí se do vědomí
bez umění
posledního hráče Pokru

únava sílí
když v každé chvíli
obhajoba nemá důkaz
jak zvláštní úkaz
může se zdát
proč ale černé vlajky,
mají vlát
odsoudit sebe
slušnost utopit ve smutku
s toho jen zebe
co trvá jen minutku
jen ale
než každý si to v SOBĚ PŘEČTE
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.05.2010
Přečteno 265x
Tipy 26
Poslední tipující: Vjeršotepec, Mbonita, P.P.S., Pevya, Kubino 2, Bíša, Agniezka, labuť, Psavec, PIPSQUEAK, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST..Protože naprosto souhlasím a ještě je to hekzy napsaný...opravdu=)

22.05.2010 18:23:00 | prostejina

St..

22.05.2010 12:58:00 | Květka Š.

..ST !..pravda je jen jedna, měla by platit pro všechny stejně, zrovna jako práva a povinnosti...

22.05.2010 11:23:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí