vzpomínka na Ráchel

vzpomínka na Ráchel

Anotace: minulost-přítomnost-budoucnost, prolnutí poznání nepoznaného...

v tom tichu, v němž snad slyšet byl jen pláč a vlastní rozjímání..
v tom tichu, kde kroky nejsou slyšet, ani po vlastním proklínání
v tom tichu, kde člověk sám sebe, nekonečně se na vše ptá

tehdy se nový úsvit počíná...
nevnímáš ho, ba ani nechceš jej!
on však přijde!

neb my všichni potřebujeme další den...

Kolik má člověk ujít krokú a kolik proseb směrovat k Bohu?
Nevím a nehledám odpověď na tu otázku!
Jen vždy vstanu a další kus popojdu..

zbyl jsem tu, prý hlavní roli mám, v tomto libretu ...

shalom...
Autor Valemart, 22.05.2010
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná:)

22.05.2010 12:54:00 | CULIKATÁ

A malá tip za dílko zas je tu ...

22.05.2010 11:36:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí