Úděly básniků

Úděly básniků

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Bojovat s větrnými mlýny,

to je úděl básníků,

přát si své sny,

snít a vznášet se ...

Pak náraz,

"vrať se na zem"

kolikrát jsem to už slyšel,

slova o bláznech.



Jednou bych chtěl,

poznat ten svět,

co lehoučký jak,

vlastní papírová holubice,

či

vlny na oltáři popularity.



Mým údělem,

bylo vždy dostávat rány,

zleva, zprava.

Nemůžu se dočkat dalších slov.



Litera je svět,

litera je vůně.

litera je tvůj hlas lásko,

litera je kontroverzní duše básníků.

Bojuju s větrnými mlýny.
Autor Jan Václav Znojemský, 22.05.2010
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Zefi, hašlerka, labuť, Květka Š., RešHeNúnHe, malá slečna, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré..

22.05.2010 17:41:00 | Květka Š.

podařené

22.05.2010 16:57:00 | RešHeNúnHe

hezké

22.05.2010 13:34:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí