Hokejová (jak jinak...)

Hokejová (jak jinak...)

Anotace: ab

Hokejová (jak jinak…)

Zdravím Vás bratři na ledě
Už dlouho nikdo nevěděl
Jak spolu drží čeští lvi

I velký orel dvouhlavý
Musel se sklonit před Vámi
Peříčko jste mu vytrhli…

Díky Vám bijci ledoví
Teď aspoň každý dobře ví
Že srdce není na prodej
Že víra je to nej…
Autor trentatre, 24.05.2010
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Linzerka, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,víra je to NEJ:)

24.05.2010 14:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí