Samota

Samota

Dívej se tiše
a pořádně naslouchej.
Samota opustila své skrýše.
Rychle utíkej!

Vlastně utíkat proč není.
Stačí překročit svůj stín.
Vše se v Tobě tají
a Samota, pomůže Ti s tím.

Chci se Samotou plout.
Nechci toho mnoho.
Chci být sama Samotou.

Samota není zlá.
Snad jen pro toho,
kdo Samotou pohrdá...
Autor kuskus pruhovaná, 24.05.2010
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: susana načeva, labuť, Psavec, Markéta Hl., WAYWARD, Divoženka1, Jiná, Elisha, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

24.05.2010 20:35:00 | WAYWARD

Kdepak ta dáma chodí sama
je to návštěva nečekaná,
kdo jí však mile uhostí,
ten nemá s láskou starosti

24.05.2010 19:50:00 | Divoženka1

Pokud se předem ohlásí, ať přijde na návštěvu.

24.05.2010 18:19:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí