Klubíčko

Klubíčko

Anotace: Pro radost

Všichni jste mě opustili,
o samotě nechali.
Kapky deště na zem spadlé,
náhle padat přestaly.

Nebesa se hněvají,
andělé se chechtají.
Dívají se na nás shora,
jakoby jsme byli kola,
se kterými otáčejí.

Pohybují s nimi sem a tam,
jak nezbedná koťata.
Točí, točí bez přestání,
jejich radost, k pousmání!
Klubíčkem si krátí chvíli,
jejich čas se rychle chýlí.

Za správnou věc se platí draze,
každý anděl se chce mít blaze.
Musí najít svojí duši, ale kde,
To on tuší...
Autor Wildcat, 24.05.2010
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí