V čisté bolesti...

V čisté bolesti...

Anotace: ...

Sbírka: Jahodové nebásně

V čisté bolesti,
uctívám revoluci.
A veřejnou prostituci,
a křik umírajících.

V celé své prázdnotě,
pobíhám po bytě...
....nahá...
Výraz šílence.

Pro naivní úsměvy,
pro naivní pocity,
pro naivní pýchu.
někde uvnitř sní...
optimista

Opilecká návštěva
prádlo se mi nebělá...
... vanišem

Za špínu v morku kostí,
hostina kde blázni hostí...
...pošetilce

Bez svitu měsíce,
bez svitu hvězd,
bez svitu pouličních lamp...
mučené piáno,
zmučený zpěv.

Nepolepšitelný revolucionář,
plave si v bazénu.
Plném zvratků
a zmatků.

Tečka se černá,
na bílém papíře.
a já dál ve víře,
hledám svého rytíře...
.... v bordelech...
Autor Striptérka, 24.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, 4LJFilip, bloodysunset, WAYWARD, Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí