Bezmoc nebo co to je

Bezmoc nebo co to je

Anotace: jsem to já, ale...

Celý život jsem na vás svalovala vinu,
že je mi zle a já tu jednou zhynu.
Svět je krutý, plný zla a nenávisti.
Snad mdlo je mi jen ze závisti.

Měla jsem tolik snů a přání,
teď nevím jak žít mezi vámi.

Když vyjdu vstříc realitě,
lapím se do vlastní sítě..
a když uvěřím svým snům?
Bude to konec mým dnům.

Já myslela, že vy bez citu,
hledíte na mě jak raritu.
Ale tak to není, už nechte mě být.
Jedno jestli snít, nebo v zemi hnít
Autor darkday, 25.05.2010
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Čoki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji ti.. ono zase bude líp. za čas, to jen teď přišlo nějaké divné období

26.05.2010 11:37:00 | darkday

žádný konec,ale začátek..a pak bez tvých slov by smutno bylo

25.05.2010 17:25:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí